Dit kun je verwachten

STAP 1 : laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter waar jij het beste op te bereiken bent. Je mobiele nummer of je directe kantoor nummer. Geef ook aan indien mogelijk op welke tijdstippen je het beste te bereiken bent. Binnen 48 uur wordt op werkdagen, wordt er met je contact opgenomen.

STAP 2 : vrijblijvend TELEFONISCH KENNISMAKen

Tijdens een 15 minuten durend telefonische kennismaking met Esra persoonlijk zullen we bepalen of het of het van waarde voor je zal zijn om een afspraak in te plannen voor de 2 uur durende gratis en vrijblijvende sessie. Deze kan persoonlijk plaats vinden bij ons in Haarlem, of via beeldbellen of middels een telefonisch gesprek.

STAP 3 :  Business strategie Sessie

Tijdens dit gesprek zal Esra Inzoomen op jouw vraagstuk. Het doel is om tot de kern te komen van je vraagstuk en dit gesprek is bijzonder waardevol. Aan het einde van het gesprek kunnen er 3 dingen plaats vinden.


a) We concluderen dat deze werkwijze niet bij je past, schudden elkaar de hand en het leven gaat door.

b) Je vindt de sessie zeer waardevol en hebt zo veel tools gekregen waar je direct mee aan de slag kunt en je gaat ze zelf direct implementeren?

c) Je wilt weten hoe het er uit zal zien om jouw doel in samenwerking met een coach te behalen. In dat geval zal er eerst gekeken worden of jij voldoet aan de eisen om met Esra samen te werken op individuele basis of in een van de groepsprogramma's voor zorg ondernemers. 


De sessie is kosteloos, vrijblijvend én bijzonder waardevol.


Dus wil je een coaching sessie met Esra ervaren en direct inzien wat er voor nodig is om jouw grootste uitdaging te overwinnen? Vul dan hier het contact formulier in.