In Company Trainingen

Wil jij je team krachtiger maken? Kan jouw team meer focus gebruiken, meer daadkracht en resultaat? Als jij weet dat er meer in je team zit dan wat er nu uit komt en als je het je team gunt om te groeien, bekijk dan deze video. 

Iedere praktijk is anders. 

Maak vrijblijvend je afspraak en bespreek wat jouw praktijk nodig heeft. 

Training Formules

gast spreker
events

Heb je een bedrijfs event of team trainingsdag en wil jij je team echt aan het nadenken zetten? De bovenstaande video is een impressie van een lezing. 


Iedere lezing wordt op maat gemaakt. Na een oriënterend gesprek wordt gekeken naar wat jouw team nodig heeft zodat het haarfijn aansluit bij dat wat hun kan helpen om de grootste vervolgstappen te zetten. Niet met "theorie", maar met praktische tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

in company
training

Een In-company training is een training die op locatie gegeven wordt en 3x 2 uur gegeven wordt, direct aan het team.  Hier wordt aan concrete persoonlijke uitdagingen gewerkt van de teamleden.


Het doel is een krachtig team te creëren door de individuen binnen het team te versterken. Middels praktisch direct toepasbare tools wordt bij elke meeting concreet gewerkt aan de grootste uitdagingen die er in het team spelen.

Intensief team
groei WEEKEND

Dit is een zeer intensieve weekend die geschikt is voor teams die een volledige reset willen. Hier draait alles om vanuit brutale eerlijkheid en radicale compassie. Een gezamenlijk doel wordt gecreërd of verscherpen en met als doel een lazer focus te hebben als team.  


Dit weekend bestaat uit lezingen, trainingen als mede fysieke team training.Na dit weekend heeft het team nieuwe standaarden gecreëerd die hun krachtiger maken dan ooit. NEEM CONTACT OP

voorbeelden Beschikbare thema's:

" out of the box " zorgpraktijk

Focus binnen Je zorgpraktijk

Sales skills voor zorgONDERNEMERS

Meer zelfzorg - MEER zorg - Meer omzet

Time ManagEment 

Dé ideale business structuur als zorgpraktijk

BURNOUT/ BOREOUT DE BAAS

VAN "CONTRACT-MOE NAAR "CONTRACT VRIJ "

Benieuwd wat Esra voor jouw zorgpraktijk kan betekenen? 

Neem nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Neem Contact op