Ik heb een vraag voor je...


Wat is momenteel je grootste zakelijke  zorg?


Wil je het roer werkelijk keren van je praktijk en ondanks alle omstandigheden van 2020 jouw beste praktijkjaar ooit  maken, klik dan hier op de onderstaande link en boek jouw 15 min. gratis gesprek in. 


Eén gesprek op een zonnige nazomerse dag aan een wankele houten tafel in een artistiek hotel,  heeft mijn leven voorgoed veranderd. Professionele coaching transformeert. Binnen 3 maanden mijn  vaste baan als Telecom General Manager opgezegd en mij volledig gestort op dit avontuur. 


De rest is geschiedenis.


Wat te verwachten

Aanmelden in 3 eenvoudige stappen

Dit is wat je kunt verwachten

STAP 1 : laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter waar jij het beste op te bereiken bent. Je mobiele nummer of je directe kantoornummer. Geef ook aan indien mogelijk op welke tijdstippen je het beste te bereiken bent. Op werkdagen wordt er binnen 48 uur contact met je opgenomen. 

STAP 2 : vrijblijvend TELEFONISCH KENNISMAKen

Tijdens een 15 minuten durende, persoonlijke, telefonische kennismaking, zullen we bepalen of het waardevol voor je is een 2 uur durende gratis en vrijblijvende sessie in te plannen. Deze kan persoonlijk plaatsvinden bij ons in Haarlem, via beeldbellen of middels een telefonisch gesprek.

STAP 3 :  Business strategie Sessie

Tijdens dit gesprek zal Esra inzoomen op jouw vraagstuk. Het doel is om tot de kern te komen van je vraagstuk en dit gesprek is bijzonder waardevol. Aan het einde van het gesprek kunnen er 3 dingen plaats vinden.


a) We concluderen dat deze werkwijze niet bij je past, schudden elkaar de hand en het leven gaat door.

b) Je vindt de sessie zeer waardevol en hebt zoveel tools gekregen waar je direct mee aan de slag kunt en je gaat ze zelf direct implementeren?

c) Je wilt weten hoe het er uit zal zien om jouw doel in samenwerking met een coach te behalen. In dat geval zal er eerst gekeken worden of jij voldoet aan de eisen om met Esra samen te werken op individuele basis of in een van de groepsprogramma's voor zorgondernemers. 


De sessie is kosteloos, vrijblijvend én bijzonder waardevol.


Dus wil je een coachingsessie met Esra ervaren en direct inzien wat nodig is om jouw grootste uitdaging te overwinnen? Vul dan hier het contactformulier in.