Ik heb een bijzondere vraag voor je...

Wat is momenteel je grootste zakelijke  zorg?

* EEN KOSTEN DEKKEND TARIEF?   
* WILLEN MAAR NIET KUNNEN INNOVEREN?
* GEEN ZORG KUNNEN LEVEREN NAAR JOUW VISIE?    
* WACHTlijsten?
* Personeel?


Wil je het roer werkelijk omdraaien van je praktijk en ondanks alle omstandigheden van 2020 jouw beste praktijkjaar ooit wilt maken, klik dan hier op de onderstaande link en boek jou 15 min. gratis gesprek in. 


Eén gesprek op een zonnige nazomerse dag aan een wankelende houten tafel in een artistiek hotel,  heeft mijn leven voorgoed veranderd. Professionele coaching transformeert. Binnen 3 maanden mijn  vaste baan als Telecom General Manager opgezegd en mij volledig gestort op dit avontuur. 


De rest is geschiedenis.


Wat te verwachten

Aanmelden in 3 eenvoudige stappen

Dit is wat je kunt verwachten

STAP 1 : laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter waar jij het beste op te bereiken bent. Je mobiele nummer of je directe kantoor nummer. Geef ook aan indien mogelijk op welke tijdstippen je het beste te bereiken bent. Binnen 48 uur wordt op werkdagen, wordt er met je contact opgenomen.

STAP 2 : vrijblijvend TELEFONISCH KENNISMAKen

Tijdens een 15 minuten durend telefonische kennismaking met Esra persoonlijk zullen we bepalen of het of het van waarde voor je zal zijn om een afspraak in te plannen voor de 2 uur durende gratis en vrijblijvende sessie. Deze kan persoonlijk plaats vinden bij ons in Haarlem, of via beeldbellen of middels een telefonisch gesprek.

STAP 3 :  Business strategie Sessie

Tijdens dit gesprek zal Esra Inzoomen op jouw vraagstuk. Het doel is om tot de kern te komen van je vraagstuk en dit gesprek is bijzonder waardevol. Aan het einde van het gesprek kunnen er 3 dingen plaats vinden.


a) We concluderen dat deze werkwijze niet bij je past, schudden elkaar de hand en het leven gaat door.

b) Je vindt de sessie zeer waardevol en hebt zo veel tools gekregen waar je direct mee aan de slag kunt en je gaat ze zelf direct implementeren?

c) Je wilt weten hoe het er uit zal zien om jouw doel in samenwerking met een coach te behalen. In dat geval zal er eerst gekeken worden of jij voldoet aan de eisen om met Esra samen te werken op individuele basis of in een van de groepsprogramma's voor zorg ondernemers. 


De sessie is kosteloos, vrijblijvend én bijzonder waardevol.


Dus wil je een coaching sessie met Esra ervaren en direct inzien wat er voor nodig is om jouw grootste uitdaging te overwinnen? Vul dan hier het contact formulier in.