Trainingen

Esra helpt je graag jouw event onvergetelijk te maken. Ontdek hier de mogelijkheden.

Iedere praktijk is anders. Maak vrijblijvend je afspraak en bespreek wat jouw praktijk nodig heeft. We maken dan een programma op maat dat haarfijn aansluit bij wat jullie als bedrijf nu nodig hebben.  Hier zijn enkele suggesties voor kant en klare trainingen.


andere Trainingen

focus je zorgpraktijk

Focus is kracht. Maar vaak durven we niet te kiezen. In deze training nemen we jullie praktijk onder de loep en verscherpen we samen het fundament van jullie focus.

rendabel en contract vrij

Rendabel Contract-Vrij werken wordt vaak onnodig overschat. In deze training krijg je glashelder in beeld hoe jouw zorgpraktijk binnen  maanden rendabel en contract vrij kan zijn. 

Time Management

Hebben jij en je team altijd tijd tekort? Lopen jullie achter de feiten aan? Wil je dit anders zien? In deze training leert iedere medewerker hoe zelf meer tijd te creƫren en te werken vanuit aanwezigheid, rust en overzicht.

ondernemen 101

Basisvaardigheden die iedere ondernemer en ieder personeelslid dient te hebben om als team samen succesvol te groeien.

sales 101

Als je wilt groeien als ondernemer ontkom je niet aan verkopen. Ook niet in de zorg. Leer de  essentiĆ«le basis verkoopvaardigheden voor een succesvolle zorgpraktijk.

zorg marketing

Onvoldoende tijd voor marketing? Benieuwd welke marketing strategie het beste bij je zorgpraktijk past? Neem contact op voor training of zorgmarketing diensten. 

Kwaliteit is maatwerk. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Esra voor jouw zorgpraktijk zou kunnen betekenen.


Neem Contact op