Over Zorg X Factor

De plek waar zorgondernemers kiezen voor het maken van een groter verschil.

Zorg verlenen waar jij volledig achter kunt staan is alleen mogelijk als je bereid bent om als eigenaar het heft van je praktijk in eigen hand te nemen. Alleen transformatie "willen" is niet voldoende. Je dient er werk van te maken. Omring jezelf met bevlogen zorg ondernemers die net zoals jij korte metten maken met middelmatigheid, hun eigen records willen verbreken en gaan voor zowel betere zorg als een betere levenskwaliteit. 


Over Esra

Eén gesprek op een zonnige nazomerse dag aan een wankelende houten tafel in een artistiek hotel,  heeft mijn leven voorgoed veranderd. Professionele coaching transformeert


Binnen 3 maanden mijn  vaste baan als Telecom General Manager opgezegd en mij volledig gestort op dit avontuur.


De rest is geschiedenis.Achtergrond:


  • Van huis uit zorgprofessional danstherapeut B.A., danseres en wereldreiziger. Ik weet wat het is om van je passie je werk te maken én om oprecht mensen te willen helpen, maar nooit echt geleerd te hebben hoe dit op een rendabele wijze zelfstandig te doen.

 

  • Ex Telecom General Manager. Pittige doch waardevolle leerschool in Sales, Marketing, Bedrijfsvoering en Leiderschap. 


  • Bevlogen Ondernemer.  


 

Mijn waarom: 

In 2013 ben ik zelf uit de zorg gestapt omdat ik het niet meer kon aanzien. Zorg ging niet meer om de mens. Alles draaide om geld en ik was het zat om als een marionette van de overheid mijn verstand op 0 te zetten en opdrachten uit te voeren waar ik het niet mee eens was.


De zorg in Nederland MOET beter. Zowel voor de patient, haar omgeving als voor de zorgprofessional. Wachten op het moment totdat het "beter geregeld wordt" is geen optie. Er vallen simpel weg te veel doden, te veel levens worden verwoest en te veel mensen hebben een onnodig een middel matige kwaliteit van leven. Zowel patiënt als zorg professionals "moeten het maar doen" met de kruimels en de ze worden toegeworpen van onder andere zorgverzekeraars en andere bepalende organisaties.


De wereld heeft dringend ECHTE ZORG HELDEN nodig. Professionals die ondanks de status quo bereid zijn om te doen wat nodig is en laten zien wat echte zorg inhoud met hun succesvolle praktijk, binnen een kader waarbij iedereen WINT.


Met Zorg X Factor creëer ik ruimte voor bevlogen zelfstandig gevestigde zorg professionals om eer van hun vak en van hun bestaan weer te herstellen en de zorg te verlenen naar hún voorwaarden.