Stel je voor dat je in 90 dagen verkopen leuk gaat vinden

JA,Dit kan...  ook voor jou!

leer in 90 dagen...


 • de noodzakelijke verkoopvaardigheden zodat je nooit meer hoeft te smeken voor doorverwijzingen


 • effectief te verkopen zonder te walgen van jezelf. 


 • hart gecentreerde verkooptechnieken die resultaat opleveren en niet je integriteit op het spel zetten. 


En dit alles... speciaal en alleen voor zorgprofessionals met een zelfstandige zorgpraktijk.

Leer hoe je als zorgprofessional resultaat gericht verkoopt zonder je integriteit op het spel te zetten.

Maak kennis met: SUCCESVOL VERKOOP VOOR PROFESSIONALS GEZONDHEIDSZORG. Leer in 30 dagen te verkopen met passie, plezier en resultaat. Leer je bedrijf te stabiliseren middels krachtige verkoop, recht vanuit het hart. Bevrijd jezelf van al het giswerk. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Een verkoopproces is gewoon een formule. Alleen, dien je die formule wel te weten, te begrijpen en toe te passen op een manier die bij jou en jouw bedrijf past. Dit programma zal je voorzien van de broodnodige soft skills zodat jij jouw zorgpraktijk kunt verlossen van de “honger v.s. feest” cirkel. Met andere woorden, de ene keer wel en de andere keer geen klanten.  Dit programma zal je helpen om e grootste mentale blokkades op te lossen zodat je zonder innerlijk conflict gewoon in vrijheid kunt verkopen


Ook al is dit alles zeer waardevol… dit zijn niet de componenten die dit programma zo succesvol maken. Wat dit programma SUCCESVOLLE VERKOOP VOOR PROFESSIONALS IN DE GEZONDHEIDSZORG zo effectief maakt is de snelheid waarmee het je helpt om zonder schuldgevoel te kunnen verkopen.


SmeEK NOOIT MEER OM
doorverwijzingEN...

creëer JE EIGEN KLANTEN!

HIER DE ERVARING VAN Mechteld die een andere training heeft gevolgD bij Esra...
"Ik vond het heel fijn om met deze workshop weer eens goed in te zoomen op mijn praktijk om aan de slag te gaan met waar ik als therapeut maar vooral ook als mens voor sta.  


En ik moet zeggen dat Esra's enthousiasme en aanstekelijke energie mij daarin enorm hebben meegenomen om ook weer met dit onderdeel aan de slag te gaan van het ondernemerschap. 


Dus ik raad andere ondernemers ook echt aan om zich hierin te verdiepen en deze training te volgen, zodat zij ook weer kunnen genieten van het ondernemerschap en durven te gaan geloven in hun eigen groei en mogelijkheden.

Mechteld Keller

ZOZEST

Hart gecentreerd verkopen werkt JUiST IN DE ZORG


Leer hoe je als zorgprofessional vanuit integriteit kunt verkopen zonder af te doen aan je integriteit. Krijg je onvoldoende doorverwijzingen en ben je het zat om artsen en andere zorgprofessionals te moeten smeken om klanten? Ben je het zat je te schamen, je schuldig te voelen op moment dat je bezig bent met verkoop? Of vermijd je verkoop juist om deze redenen. Word je ongemakkelijk al bij de gedachten te “moeten verkopen”? Ik begrijp het. De meeste zorgprofessionals hebben niet geleerd hoe te verkopen. Het is een onontkoombaar 'kwaad' wat veel zorgondernemers in de weg zit. Dit hoeft niet zo te zijn en dit is wat ik je ga laten zien hier op deze pagina.


Ik wil je laten zien dat hoe jij je bedrijf kunt laten groeien en meer geld kunt verdienen in minder tijd. Dus als jij korte metten wilt maken met verkopers angst en gewoon met passie en bevlogenheid wilt verkopen en hier ook nog eens plezier aan wilt beleven, dat zou wat ik nu met je ga delen, van bijzonder veel waarde voor je kunnen zijn.Bouwstenen van dit programma

sales

Theorie, Vaardigheids-training en Actie

ZORG

Speciaal en alléén voor Zorgpraktijkhouders

Online Training

4 weken van 1,5 uur training

Locatie onafhankelijk

Extra Tijd

In totaal 8 extra huiswerk uren vrij in te delen.

LIVE TRAININGEN

Alle trainingen worden door Esra live gegeven

investering

500 euro excl. btw

STudie materiaal

Online studiemateriaal wordt verschaft

Bonus #1

1-op-1 Privé Coaching gesprek met Esra

Bonus  #2

Avatar-werkblad en een interview vragenlijst

HIER NOG MEER TESTIMONIA


Ik kreeg veel nieuwe ideeën. Ik ging anders kijken naar mijn bedrijf. Esra is een hele heldere trainer. Heel "to the point".


Ik raad andere ondernemers aan om deze training te volgen omdat je ideeën krijgt die je zelf anders nooit zou kunnen bedenken....
Corinne Sprenger

Praktijk Corinne Sprenger


"Ik ben vrouw en ik klets veel en voor je het weet ben ik weer 10 zinnen verder en ben ik mijn klant kwijt. Dus wat ik graag zou willen leren is hoe ik nu een eigen en goede pitch kan maken."


Yvon Wingelaar-Huizer

Balanzic"Esra volgt een stappenplan waarbij je kunt zien of je op de goede weg zit of dat je dingen hebt overgeslagen, wat gewoon heel erg handig is om erbij te hebben..."Edith Bruns

Heal & Care

Het programma

 

Verkoop vaardigheden voor zorg praktijkhouders:

 • 12 online trainingsbijeenkomsten van elk 1,5 uur 
 • 45 min 1 op 1 persoonlijke coaching gesprek met Esra
 • Avatar-werkblad en een interview vragenlijst


Overige voordelen:

 • Een netwerk van gelijk gestemde zorgondernemers
 • Deze tools kun je voor de rest van je leven gebruiken in je praktijk als mede in je persoonlijke leven. Programma Prijs*: € 1.497,= 

*Alle prijzen zijn exclusief btw

STop met die onnodige schuldgevoelens en stap in je kracht


Ik heb dit product gemaakt omdat ik jou succes gun. Ik herken mezelf in jou. En ik was het gewoon ook zat om bevlogen zorgprofessionals te zien worstelen met de verkoop, terwijl ik wist dat het gewoon niet nodig is. Mijn vraag aan jou is…: Of jij het worstelen met de verkopen werkelijk beu bent? Wil je echt een einde maken aan je worsteling en je praktijk tot bloei te brengen?


In verband met andere projecten is de kans groot dat dit programma niet herhaald wordt. Dus wil je dit niet missen, dan is dit je kans.


Stel je voor hoe het voelt om eindelijk toegang te hebben tot de kennis en vaardigheden waar je naar op zoek was en die doorslag gevend kunnen zijn voor het succes van je bedrijf. En zie voor je hoe je deze kans gewoon door je vingers laat glippen, simpelweg om dat je geen keuze hebt gemaakt.


Mijn verzoek is, mis deze kans niet, wees daadkrachtig en handel gewoon nu. Ik wil dat je een groter verschil maakt in je eigen leven en in het leven van je cliënten. Alleen… ik kan dit niet meer willen dan jijzelf. Het is jouw beurt om me te laten zien dat waar je van gemaakt bent en om te laten zien of je werkelijk bereid bent om te kiezen voor jouw succes.

Stop het onnodig hebben van schuldgevoelens en verkoopangsten en verkoop vanaf nu met vreugde, innerlijke rust en resultaat. Ervaar weer vrijheid in je bedrijf en laat dit programma je helpen om van een “oh nee… ik moet weer verkopen…” gaan naar een solide en stevig innerlijk gevoel van “ja…. Ik wil dit, doe dit graag en ben er goed in!" 


Dus, waar wacht je nog op? Meld je nu aan en ik kijk er naar uit om met je samen te werken.Esra Colastica


Klaar voor dit programma?


Over Esra

Eén gesprek op een zonnige nazomerse dag aan een wankele houten tafel in een artistiek hotel,  heeft mijn leven voorgoed veranderd. Professionele coaching transformeert.


Binnen 3 maanden mijn  vaste baan als Telecom General Manager opgezegd en mij volledig gestort op dit avontuur.


De rest is geschiedenis.Achtergrond:


 • Van huis uit zorgprofessional, danstherapeut B.A., danseres en wereldreiziger. Ik weet wat het is om van je passie je werk te maken én om oprecht mensen te willen helpen, en tegelijkertijd nooit  te hebben geleerd hoe dit op een rendabele wijze zelfstandig te doen.

 

 • Ex Telecom General Manager. Een intense en waardevolle leerschool in Sales, Marketing, Bedrijfsvoering en Leiderschap. 


 • Bevlogen Ondernemer.  


 

Mijn waarom: 

In 2013 ben ik zelf uit de zorg gestapt omdat ik het niet meer kon aanzien. Zorg ging niet meer om de mens. Alles draaide om geld en ik was het zat om als een marionette van de overheid mijn verstand op 0 te zetten en opdrachten uit te voeren waar ik het niet mee eens was.


De zorg in Nederland MOET beter. Zowel voor de patiënt, zijn omgeving, als voor de zorgprofessional. Wachten op het moment totdat het "beter geregeld wordt" is geen optie. Er vallen simpelweg te veel doden, te veel levens worden verwoest en te veel mensen hebben een onnodig middelmatige kwaliteit van leven. Zowel patiënt als zorgprofessionals "moeten het maar doen" met de kruimels die ze worden toegeworpen van onder andere zorgverzekeraars en andere bepalende organisaties.


De wereld heeft dringend ECHTE ZORGHELDEN nodig. Professionals die ondanks de status quo bereid zijn om te doen wat nodig is en laten zien wat echte zorg inhoudt met hun succesvolle praktijk, binnen een kader waarbij iedereen WINT.


Met Zorg X Factor creëer ik ruimte voor bevlogen zelfstandig gevestigde zorgprofessionals om eer van hun vak en van hun bestaan weer te herstellen en de zorg te verlenen naar hún voorwaarden.

Meld je nu aan, NU HET NOG KAN